Dotekomanie.cz

IKEA představila nové reproduktory

Dva a půl roku poté, co společnost IKEA poprvé oznámila spolupráci se švédským designerským týmem Teenage Engineering, se výrobky konečně začínají pořádně prodávat. Například řada Frekvens bude podle švédské firmy dostupná v amerických obchodech již od 1. února 2020. 

IKEA má své další produkty

Teenage Engineering se na trhu proslavil hlavně díky svým hudebním produktům. Cit pro hudbu se projevil také u řady Frekvens, na které firma společně s IKEA pracovala. V tomto případě jsou produkty vybaveny nejen reproduktory, ale také světly, které je možné dálkově ovládat. Celkově IKEA prodává dva reproduktory, jeden model za 69,99 dolarů (cca 1 595 Kč bez DPH) a druhý kompaktnější model za 19,99 dolarů (cca 455 Kč bez DPH). Zakoupit si ale můžete také subwoofer za 149 dolarů (zhruba 3 397 Kč bez DPH). 

Zbytek nabídky zahrnuje více tradičních produktů značky IKEA a jsou navrženy tak, aby vám pomohly vytvořit malou domácí diskotéku. Zakoupit si tak můžete různá světla, nábytek, nádobí a další produkty, jako je reflexní pláštěnka. Navíc lze mnoho světel a produktů vzájemně propojit. 

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version