Dotekomanie.cz

Mobily Galaxy M11, M31 a A11 získaly důležitou certifikaci

Jihokorejská společnost Samsung v průběhu loňského roku zaznamenala poměrně velký úspěch na trhu s mobilními telefony. Ten největší klenot minulého roku ale Samsung našel ve střední třídě. Konkrétně úspěchu dopomohla vylepšená řada A a M.

Není tedy žádné překvapení, že se společnost bude v letošním roce navázat na předchozí úspěšné období. V roce 2020 tak bude dodáno ještě více mobilních telefonů značky Samsung, hlavně ve střední třídě. 

Galaxy M11 a další modely v přípravě

Že se firma připravuje na navázání předchozího období, dokazuje Wi-Fi Alliance. Samsung totiž podle dostupných dokumentací plánuje představit nové modely Galaxy M11, Galaxy M31 a Galaxy A11. Tato informace se zakládá na nedávno udělené certifikace právě od Wi-Fi Alliance. 

Dle uniklého seznamu se zdá, že všechny tři telefony budou vybaveny nejnovějším operačním systémem Android 10. Ovšem model Galaxy M11 (modelové označení SM-M115F / DS) a Galaxy A11 (modelové označení SM-A115FPDS) budou podporovat pouze jednopásmové připojení  2,4GHz Wi-Fi. Naopak smartphone Galaxy M31 (modelové označení SM-M315F/DS) bude nabízet obě pásma. 

Jedinou další informací, která je veřejně dostupná, je, že model M11 dorazí na trh v modré, černé a fialové barvě. Telefon Galaxy M31 byl dokonce objeven v aplikaci Geekbench. Právě díky tomu jsme se dozvěděli, že smartphone dorazí s procesorem Exynos 9611. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla starat operační paměť s kapacitou 6 GB. Dříve se ale objevily také zprávy o tom, že Samsung použije Snapdragon 665. Zřejmě bude záležet na daném regionu. 

Očekává se také, že telefon nabídne trojici zadních fotoaparátů – hlavní 48megapixelový, širokoúhlý 12megapixelový a 5megapixelový hloubkový fotoaparát. Naopak model A11 dorazí se základním 64GB vnitřním úložištěm. To je ale v současné chvíli vše, co víme. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version