Dotekomanie.cz

Galaxy A31 a Galaxy A41 s lepší baterií a fotoaparáty v přípravě

Galaxy A31

Jihokorejská společnost Samsung má skutečně v plánu přepracovat prémiovou střední řadu Galaxy A, a to modely Galaxy A31 a Galaxy A41. Celá série A byla v loňském roce velmi úspěšná, tudíž není žádným překvapením, že se tento technologický gigant pokusí i o úspěch v letošním roce. Dopomoci k tomu mají aktualizované modely. 

Galaxy A31 a Galaxy A41 nabídnou lepší specifikace

S největší pravděpodobností v průběhu letošního roku dorazí na trh modely pod názvem Galaxy A31 a Galaxy A41. Právě o nich jsme se nyní dozvěděli více informací, především díky zahraničním zdrojům. Podle uniklých specifikací se u obou modelů dočkáme zajímavé baterie a fotoaparátů. 

Tak například Galaxy A31 má dorazit s hlavním 48megapixelovým fotoaparátem a 5megapixelovým makroobjektivem. Jednalo by se o velký krok dopředu, vzhledem k tomu, že předchůdce Galaxy A30 nabízel 16 Mpx + 5 Mpx. Pokud jde o baterii, nový model by měl nabídnout akumulátor s kapacitou 5 000 mAh. 

Naopak druhé jmenované Galaxy A41 nabídne také hlavní 48megapixelový fotoaparát. Zda bude telefon vybaven duálním fotoaparátem, je v současné chvíli nejasné. Ovšem přední strana by měla nabídnout 25megapixelový senzor. Oba kousky by měly nabídnout vnitřní 64GB úložiště pro ukládání soukromých dat. V současné chvíli není jasné, kdy tyto nové modely dorazí na trh. S největší pravděpodobností ještě v prvním kvartále letošního roku.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version