Dotekomanie.cz

Black Shark 3 dorazí s 120Hz displejem

Black Shark 3

Zdroj: GSMArena

Značka Black Shark se na trhu s mobilními telefony proslavila hlavně díky svému hernímu a výkonnému zařízení. Ve svém portfoliu má již čtyři telefony a vypadá to, že už brzy dorazí pátý model. 

Black Shark 3 nabídne perfektní specifikace

Před třemi dny se na internetu objevily první informace týkající se nadcházejícího herního telefonu. První spekulace hovořily o tom, že novinka nabídne obří operační paměť, přesněji bychom se měli dočkat až 16GB RAM. K tomu by telefon mohl nabídnout i podporu nejmodernějších 5G sítí. Teď se ale objevily další indicie. 

Objevila se spekulace, která odhaluje zobrazovací panel nového modelu Black Shark. Údajně by zařízení mělo nabídnout displej s rozlišením QHD a obnovovací frekvencí 120 Hz. Uživatelé by si navíc sami mohli zvolit, jakou obnovovací frekvenci budou chtít používat. Na výběr bude mezi 60, 90 a 120 Hz. Dále si budou moci nastavit, jaké rozlišení zobrazovací panel nabídne – zda FHD či QHD. 

Kromě těchto informací bohužel prozatím více podrobností nemáme. Vzhledem k předchozím produktům lze očekávat dominantní a herní design obohacený zelenými akcenty. Očekávat můžeme také nejvýkonnější procesor pro Android zařízení. S největší pravděpodobností se zde tak objeví Snapdragon 865. Zapomenout zmínit nemůžeme ani velice účinný chladící systém, který pomůže udržet nízké teploty i při nejnáročnějších činnostech. Zahraniční média zmiňují také přítomnost baterie s vyšší kapacitou. 

„Hráči ocení další hardwarové specifikace, mezi které například patří údajná operační paměť. Ta by měla nabídnout velikost až 16 GB. Někteří mohou samozřejmě namítnout, že už jde o naprosto zbytečnou velikost RAM, hráči však toto navýšení ocení – obzvlášť ve chvíli, kdy budou chtít s telefonem pár let pracovat.“

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version