Dotekomanie.cz

AirPods nově s gravírovaným nejen hovínkem na nabíjecí krabičce

Společnost s logem nakousnutého jablka v průběhu minulého týdne aktualizovala svůj katalog produktů a nově začíná nabízet gravírování pro bezdrátová sluchátka AirPods. Gravírování ale Apple již nabízel, jaký je tedy nyní rozdíl?

AirPods podporují gravírování emoji

Rozdíl je v tom, že doposud Apple v rámci AirPods nabízel gravírování textu. Nově ale zákazníkům umožňuje přidat i emoji. Samotná společnost tuto novinku demonstruje na svém webu pro AirPods. Nutno podotknout, že gravírování je k dispozici pro všechna sluchátka – AirPods 2. generace a AirPods Pro. 

Zákazníci, kteří si během procesu nákupu rozhodnou přizpůsobit své AirPods, si mohou vybrat z několika emoji, i když ne všechny jsou dostupné. K dispozici jsou emoji typu usmívající se obličej, obličej s vyplazeným jazykem a palcem nahoru, stejně jako několik zvířat. 

Na sluchátka si tak můžete nechat gravírovat ducha, jednorožce, medvěda, lebku, draka, hovínko, hada a další. Pochopitelně si můžete vybrat, zda na krabičku od sluchátek chcete text, emoji nebo nic. Apple kromě toho vylepšil i samotný text, čímž narůstá velikost písma.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version