Dotekomanie.cz

XIDU PhilBook Max: 2v1 notebook se svou cenou drtí konkurenci! [sponzorovaný článek]

Máme pro vás skvělou zprávu! XIDU, inovativní společnost udělala velký krok na trhu s notebooky a tablety. Nabízí totiž cenově dostupné, vysoce kvalitní počítače s důrazem na notebooky s dotykovou obrazovkou. Nyní se rozhodla nabídnout velkou slevu v rámci vánoční akce. Nyní tak máte obrovskou příležitost získat notebooky za nejnižší ceny. Výrobky značky XIDU jsou celosvětově oceňovány za výbornou kvalitu a nízkou cenu. A právě s XIDU jsme se rozhodli pro vás připravit několik speciálních akčních nabídek!

XIDU 14,1palcový PhilBook Max 2v1 s dotykovou obrazovkou

Za akční cenu si nyní můžete pořídit přenosný notebook s dotykovým displejem. Ten nabízí 14,1palcový IPS displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Konstrukce je vyrobena z hliníkové slitiny. Díky univerzálnosti můžete notebook využívat jako tablet i počítač. 

Srdcem celého notebooku je procesor Intel E3950 quad-core 2.5 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 6 GB. K dispozici je také 128GB SSD či operační systém Windows 10. 

Jde o velice kvalitní sestavení, neboť je zde použit hliník, díky čemuž je zařízení pevné a k tomu velmi lehké – 1,39 kg. Jde také o jeden z nejtenčích laptopů, které v současné době na trhu existují. Celková tloušťka zařízení činí 16 mm. 

Na pravé straně notebooku se nachází 3,5mm jack konektor pro připojení drátových sluchátek, poté port USB3 a poté tlačítko napájení. Na levé straně je pak nabíjecí port, port USB3 a HDMI konektor. 

V textu výše jsme vám nabídli kompletní specifikace, takže víte, že nabízí dvoujádrový procesor. Ale jako noetbook 2v1 funguje velmi dobře. A nezapomeňte, že se jedná o notebook s velmi nízkou cenovkou. Pro každodenní práci se tak jedná o naprosto ideální řešení, ale ne pro tvrdou práci – střih videa a podobně. Není zde totiž vyhrazená grafická karta. Nemůžete tedy očekávat, že si na tomto zařízení zahrajete hry v největší možné kvalitě. 

Celkově se jedná o zajímavý 2v1 notebook, pokud jde o cena / výkon. V současné době se na Amazonu notebook pohybuje kolem 350 dolarů. V této cenové kategorii se na trhu nenachází žádný jiný 2v1 notebook. Lze tedy prohlásit, že jde skutečně o lákavou nabídku. 

Náš partner XIDU pro vás má také vánoční akci, a to jak na svém oficiálním webu, tak také na Aliexpressu. Pokud se vám tedy tento model zamlouvá, můžete si jej zakoupit ZDE.

Exit mobile version