Dotekomanie.cz

Oppo plánuje novinku do střední třídy

Regulační úřad TENAA, vydávající potřebné certifikace telekomunikačním zařízením prodávajícím se na čínském trhu, otestoval nový telefon od společnosti Oppo. Mobilní zařízení nese zatím jen kódové označení PDBM00, a jak už je dobrým zvykem, tak zápis ve veřejné databázi odhaluje bližší specifikace včetně fotografií modelu. První prvky výbavy naznačují jeho zařazení do segmentu střední třídy a cenovku v přepočtu kolem 4 600 Kč.

Žádný nadstandard

Součástí výbavy je 6,5palcový displej s rozlišením 1 600 x 720 pixelů a výřez ve tvaru „Waterdrop“ obsahuje základní 8megapixelovou kamerku na populární selfie snímky. Uvnitř je procesor od zatím neupřesněného dodavatele běžící pod taktovací frekvencí 2,3 GHz, 4GB operační paměť RAM a interní úložiště pojme 128 GB uživatelských dat s tím, že další rozšíření zajišťuje přítomný slot pro paměťové microSD karty až do velikosti 256 GB.

V zadní části zaujmou své místo celkem tři snímače fotoaparátu složené z hlavního 12MPx, ultraširokého 8MPx a hloubkového 2MPx objektivu. Samozřejmostí bude přisvětlovací LED blesk nebo snímač otisků prstů. Ostatní výbavu uzavírá článek baterie s kapacitou 4 230 mAh a operační systém Android v předposlední verzi 9.0 Pie. Na výběr mají být připraveny čtyři barevné variace (bílá, černá, červená, zelená).

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version