Dotekomanie.cz

Oficiálně: Motorola One Hyper přichází s výsuvnou kamerou

Nějakou dobu se spekulovalo, že by Motorola mohla představit smartphone s výsuvnou kamerou. Dnes jsme se konečně dočkali a světlo světa spatřil model Motorola One Hyper. Výsuvný mechanismus zde hraje velkou roli. Vzhledem k tomu, že se jedná o první kousek s touto technologií od společnosti Motorola, tak je celkem pochopitelné, že cena bude vyšší.

Motorola One Hyper

V základu se jedná o smartphone střední třídy, který nabízí větší a nenarušený Full HD+ displej. O výkon se stará procesor z minulého roku Snapdragon 675. Již v základu je zde úložiště o velikosti 128 GB, přičemž nechybí slot na microSD kartu. Vše je navíc podpořeno baterií o kapacitě 4000 mAh. Samozřejmě nechybí rychlé nabíjení, tentokrát je k dispozici 27W technologie od Motoroly.

Motorola je známá, že i svých mobilů aplikuje speciální nástřik, který zaručuje odolnost vůči potřísnění vodou. Sice nejde o plnou odolnost, ale aspoň něco. Samotný výsuvný mechanismus skrývá 32MPx přední kameru, která standardně pořizuje 8MPx snímky, ale lze fotit v plném rozlišení. Na zadní straně se nachází hlavní 64MPx senzor, který je primárně nastaven na pořizování 16MPx snímků. Sekundární snímač je určen pro širokoúhlé snímky.

Specifikace

Novinka zamíří primárně na trh v USA, kde má nastavenou cenu na 399 dolarů, což je v přepočtu přibližně 9 200 Kč. Zatím nemáme informace o dostupnosti u nás, ale lze předpokládat, že cena bude okolo 12 000 Kč. To je celkem dost vzhledem ke konkurenci v této třídě. Například se nabízí OnePlus 7 nebo Realme X2 Pro s lepšími specifikacemi.

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version