Dotekomanie.cz

iPhone SE 2 bude zřejmě pojmenován jako iPhone 9

Podle zahraničních médií by se druhá generace iPhone SE 2 mohla nazývat iPhone 9. S touto informací přišel zahraniční server Mac Otakara. 

iPhone SE 2 s jiným názvem

Ve zprávě je mimo jiné uvedeno, že zařízení bude nabízet podobný design, jako iPhone 8. To znamená, že bychom se u iPhone SE 2, tedy iPhone 9, měli dočkat 4,7palcového displeje a hardwarového tlačítka s Touch ID. Kromě toho by mělo zařízení nabízet rychlejší procesor A13 Bionic. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla starat operační paměť s kapacitou 3 GB. Stejně jako původní model se ani v tomto případě neočekává přítomnost 3D Touch. 

Nicméně, iPhone 9 by pro zařízení byl vhodnější název, neboť se bude jednat spíše o nástupce iPhone 8 než iPhone SE. Navíc bude se 4,7palcovým displejem větší než původní SE, které nabízelo 4palcový displej. 

Nízkorozpočtový iPhone by se měl s největší pravděpodobností prodávat od 399 dolarů, tedy od zhruba 9 177 Kč bez DPH. Za tuto cenu pak zákazník dostane model s 64GB vnitřním úložištěm. K dispozici bude v barvách Space Gray, Silver a Red. Telefon by se na trh měl dostat do konce prvního čtvrtletí příštího roku.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version