Dotekomanie.cz

Instagram chystá omezení pro příspěvky propagující tabáky

Zdroj: The Verge

Instagram je poslední dobou velmi alergický na určitý typ propagačních příspěvků. Společnost nyní oznámila další pravidlo, které říká, že příspěvky propagující tabák a zbraně budou omezeny. Kromě toho začne také uvádět speciální omezení týkající se propagace jiných produktů, jako jsou alkohol a doplňky stravy.

Instagram pracuje na dalším omezením

V těchto případech společnost tvrdí, že umožní tvůrcům omezit, kdo může jejich obsah vidět na základě věku uživatele, což souvisí s novou funkcí, kterou Instagram začátkem tohoto měsíce představil. 

Kromě toho Instagram uvedl, že tvůrci budou moci sdílet informace a interakci se značkami a najít potenciální partnery značky, kteří se ztotožňují s jejich publikem, a to díky novince Facebook Brand Collabs Manager. 

Až dosud mnoho partnerů zasílalo snímky obrazovky ohledně čísel návštěvnosti u jednotlivých příspěvků. Nyní budou moci značky sami jednotlivé tvůrce kontaktovat s nabídkou prostřednictvím Facebook Brand Collabs Manager. Najdou zde totiž veškeré potřebné informace k vyhodnocení, zda s daným tvůrcem na Instagramu spolupracovat. 

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version