Dotekomanie.cz

iPhone 12 Pro by měl dorazit s podporou 5G, větší RAM a dalšími novinkami

Analytik společnosti Barclays, Blayne Curtis, vycestoval do Asie, aby se setkal s výrobci, kteří dodávají Applu důležité hardwarové komponenty. Na základě této schůzky také zveřejnil informace o příštím telefonu s logem nakousnutého jablka. 

iPhone 12 Pro nabídne modernější technologie

iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max se s největší pravděpodobností dočkají větší operační paměti, přesněji 6 GB. V současných generacích se nachází 4 GB RAM. Velká změna proběhne na přední straně telefonů, kde by se měl objevit nový 3D senzor pro rozpoznání obličeje uživatele. Kromě toho bude k dispozici podpora mmWave pro výkonnější 5G modem.

Základní model iPhone 12 by pak měl nabídnout operační paměť s kapacitou 4 GB, tedy stejně, jakou současný iPhone 11. Zatímco vyšší třída (iPhone 12) nabídne podporu mmWave pro výkonnější 5G, tento model zřejmě nabídne pouze podporu pro sub-6GHz.

Analytik navíc uvedl, že iPhone SE 2 je stále v přípravě a výroba by měla být zahájena v únoru příštího roku. Očekává se, že levnější model bude svou konstrukcí a designem připomínat iPhone 8. Vybaven tak bude 4,7palcovým displejem a hardwarovým domovským tlačítkem s podporou Touch ID. Naopak k dispozici by měl být rychlejší čip A13 Bionic a 3 GB RAM. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version