Dotekomanie.cz

IKEA představila novou chytrou žárovku za 9,99 dolarů

Před více než jedním rokem udělala IKEA velký krok, když na své tiskové konferenci představila své chytré produkty do domácnosti. Již nyní prodává nejrůznější produkty – od žárovek až po chytré konektory a senzory. Od té doby společnost neustále doplňuje svou řadu Tradfri o další zařízení. Nyní se ale firma rozhodla představit další zajímavý produkt do domácnosti. 

IKEA přímo konkuruje všem chytrým žárovkám

Jedná se o novou chytrou LED žárovku ve stylu Edison. Tato novinka byla představena za velice nízkou cenu a jednoznačně konkuruje všem ostatním žárovkám na trhu. Pojďme si tuto novinku společně představit.

Během několika posledních let se žárovky ve stylu Edison posunuly z klasického osvětlení na moderní umělecké dílo. Bylo tedy jen otázkou času, než se trh s chytrou domácností zapojí do akce a tyto žárovky naučí pořádným kouskům. Edison žárovka v podání IKEA nabízí Wi-Fi připojení. 

Kromě toho inteligentní žárovku můžete ovládat prostřednictvím svého mobilního telefonu. Důležité je také zmínit fakt, že podporuje hlasové příkazy Alexa, a dokonce podporuje HomeKit. Jednou nevýhodou ale je, že budete muset novou Edison Smart Light Bulb spárovat s centrem Ikea Tradfri. Nejedná se tak o produkt, který by fungoval samostatně. Na druhou stranu žárovka svítí o teplotě 2200 kelvinů. 

Nová žárovka v podání společnosti IKEA stojí 9,99 dolarů, tedy zhruba 219 Kč bez DPH. Zakoupit si ji můžete přímo na webových stránkách IKEA.

Zdroj: ww.9to5toys.com

Exit mobile version