Dotekomanie.cz

Huawei Nova 6 SE připomíná iPhone 11 Pro

Pokud nemáte dost od připravovaných novinek z dílny společnosti Huawei, tak mezi širokou veřejnost uniká další mobilní zařízení, které by se mohlo ještě objevit pravděpodobně do letošních Vánoc. Za únikem stojí fanouškovské účty Huawei Club a Teme na sociální síti Twitter. Oba v minulosti stály za informacemi týkající se nových modelů pod značkou Huawei a Honor. Čínský výrobce očividně neváhal využít podobný design jako Apple u nejnovějšího iPhonu 11 Pro.

Oprášený přívlastek SE

Zatímco společnost Apple přivedla oficiálně model iPhone SE na svět už v roce 2016, tak Huawei až v roce 2018 nasadil poprvé příponu SE u modelu Mate SE, který byl znám také jako Honor 7X. K tomu dnes navíc nepřidávají ani odhalené fotografie, protože téměř celá zadní část telefonu nemálo připomíná iPhone 11 Pro.

Polehčující okolností je alespoň jeden senzor fotoaparátu v zadní části navíc. Samozřejmostí je přítomnost přisvětlovací LED diody. Snímač otisků prstů na hraně zařízení nepřímo předpovídá nasazení displeje s LCD technologií a proděraveným výřezem pro čelní selfie kamerku.

Úplným závěrem lze zmínit, že mezi prozatímní specifikace patří osmijádrový procesor Kirin 810 od HiSilicon doplněný o grafický čip Mali-G52 M6 nebo technologie rychlého 40W nabíjení, kterou se může pochlubit například model Mate 30.

Zdroje: gizmochina.com, androidheadlines.com

Exit mobile version