Dotekomanie.cz

Huawei MatePad Pro poprvé na videu

Společnost Huawei ukončuje spekulace kolem prémiového tabletu MatePad Pro, o kterém jsme doposud slyšeli pouze prostřednictvím různých úniků, a zveřejňuje k němu i první oficiální video. Tisková konference proběhne v Šanghaji už v pondělí 25. listopadu, kde po jeho boku dorazí i nový reproduktor Sound X obohacen o řadu chytrých funkcí. Čínský výrobce zřejmě hodlá vyrazit do přímého souboje proti zástupcům v nejvyšší řadě od Applu.

Silná konkurence pro iPad Pro

Podrobný seznam specifikací se jim sice podařil uhlídat před širokou veřejností, ale díky záznamům v benchmarkových databázích je očekáván osmijádrový procesor Kirin 990 od známé firmy HiSilicon a 6GB operační paměť RAM. Dále se vyhlíží nejnovější verze operačního systému Android nebo technologii rychlého 40W nabíjení.

Vydané video přibližuje displej s dírou pro přední kamerku, dva hlavní fotoaparáty v zadní části, možnost práce s více okny najednou, speciální stylus M-Pen a odnímatelnou klávesnici, která může být součástí ochranného obalu.

Reproduktor Sound X s válcovitým tělem získá dva 60W subwoofery a celkem šest 1,5W výškových reproduktorů pro kvalitní poslech ze všech stran. Součástí výbavy ještě bude čtyřjádrový procesor (1,5 GHz), 512MB operační paměť RAM a 8GB interní úložiště. Konektivitu zajistí funkce Bluetooth 5.0 a WiFi modul (2,4/5 GHz).

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version