Dotekomanie.cz

Choetech USB-C kabel s Lightning koncovkou nyní v akci za 411 Kč! [sponzorovaný článek]

Výrobci do svých notebooků v posledních letech přidávají nový typ konektoru USB-C. Takový Apple tento směr prosazuje, a to ve velkém. Díky této integraci můžete například k novému iPadu připojit stejnou nabíječku jako na MacBook a především také externí monitor, a to až s rozlišení 5K HDR. Dokonce lze nabíjet iPhone nebo jiné zařízení skrze nový konektor. Pokud si však chcete zakoupit USB-C kabel s koncovkou Lightning, vyjde vás to pěkně draho. Ovšem ne díky našemu slevovému kupónu.

Choetech nabízí jedinečnou slevu

Zahraniční obchod Choetech začal prodávat nový USB-C kabel, jehož koncovkou je konektor Lightning. V praxi to znamená, že například do svého MacBooku s USB-C můžete připojit iPhone bez nutnosti redukce. Prostřednictvím kabelu P0036 CHOETECH toto zvládnete rychle a levně. Nutno podotknout, že tento kabel disponuje nejnovější certifikací přímo od Applu. Máte tedy záruku pořádné kvality. 

Originální Choetech kabel na českých e-shopech neseženete. U internetového obchodu Choetech je však po dobu prvního týdne jen za 514 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón 6AFCUC, zaplatíte jen 411 Kč!  Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Exit mobile version