Dotekomanie.cz

uTorrent se dočkal aktualizace, v hlavní roli Dark Mode

Zhruba před měsícem se aplikace BitTorrent dočkala dlouho očekávaného a dnes již populárního Dark Modu (temného režimu). Nyní se této novinky dočkala také aplikace uTorrent pro operační systém Android. 

uTorrent přináší velké změny

Z přiložených snímků obrazovky si můžete všimnout, že se uživatelské rozhraní aplikace uTorrent pro Android lehce změnilo. Nyní máme k dispozici celkem čtyři spodní karty – Torrents, Video, Music a Connection. První z nich pravděpodobně zůstane i nadále nejpoužívanější kartou, neboť právě zde se dostanete k příslušným torrentům. 

Nicméně, v rámci nové aktualizace máte nyní rychlý přístup ke staženým videím a hudbě na následujících dvou kartách. Uživatelské rozhraní je konstrukčně velice podobné BitTorrentu, tedy s tím rozdílem, že používá odlišné barvy. 

Další novinkou je příchod temného režimu. Aplikace uTorrent však nemá své vlastní nastavení. V praxi to znamená, že se Dark Mode aktivuje ve chvíli, kdy jej máte zapnutý v rámci celého operačního systému. Také to znamená, že funkce je k dispozici pouze pro Android 10 a Android 9 Pie. 

Pokud si chcete novou aktualizaci stáhnout, přejděte do obchodu s aplikacemi Obchod Play a instalační balíček si stáhnětě. Případně můžete využít APK soubor, který si zdarma stáhnete na tomto odkazu. 

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version