Dotekomanie.cz

Photoshop CC pro iPad dorazí skutečně do konce roku 2019

Adobe je softwarová firma zaměřená na oblast počítačové grafiky, publikování a předtiskové přípravy. Je známá zejména jako autor standardů PostScript a PDF a výrobce grafických programů Adobe Photoshop a Adobe Illustrator a programů pro publikování či čtení PDF dokumentů Adobe Acrobat (Standard či Pro) / Adobe Reader.

Dlouho dobu majitelé iOS zařízení, respektive iPadu, volali po plnohodnotné službě Adobe Photoshop. Aplikace Adobe byla své doby (a stále je) nejžhavější kreativní aplikací, kterou si uživatelé mohli z App Storu stáhnout. Vůbec poprvé se Adobe Phostoshop do App Storu dostalo před osmi lety, tedy v roce 2010. Za tu dobu se samozřejmě na trhu objevilo nespočet alternativ, které byly v některých ohledech mnohem propracovanější.

Photoshop CC pro iPad již koncem roku

Společnost Adobe se tak na své konferenci Adobe MAX 2018 v Los Angeles rozhodla zareagovat na ohlasy svých uživatelů a představila skutečně plnohodnotnou aplikaci Photoshop CC pro iPad. Uživatelé se tak mohou těšit na veškeré funkce, které se nachází v desktopové aplikaci pro Windows či macOS. 

Adobe se tak nedávno rozhodlo spustit první soukromé beta testování aplikace. Když byla aplikace v říjnu 2018 představena, Adobe se zavázalo, že dostupná pro iPad bude v letošním roce. Podle nejnovějších informací se skutečně zdá, že aplikace bude v plné verzi k dispozici koncem roku 2019. 

Původně se aplikace měla dostavit o něco dříve, ovšem beta testeři nebyli s aplikací vůbec spokojeni. Adobe tak musela reagovat na zpětnou vazbu od uživatelů a začít aplikaci znovu ladit a přidávat do ní nové funkce. Díky tomu se tak vydání posunuje až na konec letošního roku. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version