Dotekomanie.cz

iPhone 6s má hardwarový problém, proto Apple spustil servisní program

Společnost s logem nakousnutého jablka se rozhodla spustit nový servisní program pro chytré telefony iPhone 6s a iPhone 6s Plus. Některé kusy totiž disponovaly chybnými hardwarovými díly, díky kterým nebylo možné telefon spustit. 

iPhone 6s a iPhone 6s Plus se nemusí spustit

Společnost Apple doposud nezveřejnila, respektive nespecifikovala, který z hardwarových komponent způsobuje tuto nepříjemnou neplechu. K tomu ani ve své tiskové zprávě neuvádí podrobnosti o tom, jaké servisní operace budou probíhat. 

Postižená zařízení spadají do velmi omezeného rozsahu sériových čísel, přičemž vyrobeny byly v období od října 2018 do srpna 2019. Na oficiální webové stránce programu je dokonce k dispozici kontrola sériových čísel. Díky tomu si tak můžete ověřit, zda máte právo na bezplatnou opravu. Pokud byste skutečně patřili mezi hrstku postižených majitelů, máte tři možnosti reakce – zajít do autorizovaného servisu; navštívit maloobchodní prodejny Apple; nebo se domluvit s Apple podporou na odeslání telefonu poštou. 

Pokud jste již v minulosti podobnému problému čelili a museli jste si své zařízení opravit za vlastní peníze, tedy záruka vám nebyla akceptována, můžete společnost požádat o vrácení peněz. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version