Dotekomanie.cz

iOS 13.1.2 přináší drobné, leč důležité opravy

Společnost Apple i nadále pokračuje v aktualizacích svého operačního systému iOS 13 ve velice průlomovém tempu. V historii Applu se nikdy nestalo, že by společnost tak rychle a často svůj zbrusu nový operační systém aktualizovala. Nutno podotknout, že se jedná o již třetí aktualizaci, a to od 24. září, kdy bylo oficiálně iOS 13 zveřejněno.

iOS 13.1.1 opravuje zvýšenou spotřebu a další chyby

iOS 13.1.2 přináší hned několik oprav

Nicméně, tentokrát jsme se dočkali menšího instalačního balíčku. Aktualizace s označením iOS 13.1.2 přináší hned několik oprav chyb. Tak například, opravuje chybu, kde se po úspěšném zálohování mohl i nadále zobrazovat indikátor průběhu zálohování iCloud. Dále opravuje problém, jenž způsoboval nefunkčnost aplikace Fotoaparát. 

Někteří uživatelé dokonce hlásili potíže se Svítilnou. Apple se i na tento problém zaměřil a opravil chybu zapřičiňující nefunkčnost Svítilny. Důležité opravy se také dočkala kalibrace dat – v tomto případě byl problém takový, že systém způsoboval ztrátu některých kalibračních dat displeje. 

Operační systém ve verzi iOS 13.1.2 opravuje mimo jiné i problém, kvůli kterému Zkratky (Shortcuts) nemohly být spuštěny z chytrého reproduktoru HomePod. Poslední novinkou pak je řešení problému, který způsoboval odpojení Bluetooth od některých automobilů. 

Byť se zdá, že novinek je málo, vězte, že se jedná o poměrně důležité opravy chyb. Jako jablíčkář mohu konstatovat, že jsem velice rád, že se o svůj software Apple opět začíná více starat a naslouchá i veřejnosti. 

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version