Dotekomanie.cz

Google aktualizoval aplikaci Zvuky

google zvuky

Minulý rok jsme se dočkali nové aplikace Zvuky od Googlu v Obchodě Play. Ta je primárně určena pro Pixel smartphony, ale je možné ji instalovat i na další zařízení, byť jsou zde například omezení v dostupnosti obsahu. Nyní jsme se dočkali po delší době aktualizace na verzi 2.2.

Google Zvuky s novým obsahem

Aplikace jako taková není unikátní v Obchodě Play. Ostatně najdete hodně podobných, které nabízejí celou plejádu mediálního obsahu pro mobily – tapety, zvuky, vyzváněcí melodie atd. Ostatně ani nic takového nepotřebujete, stačí si jen najít patřičný zvukový soubor a použít jej.

Aplikace Google Zvuky s novou verzí přináší podporu tmavého režimu, ale vzhledem k velikosti náhledů jednotlivých kategorií se jedná o malou změnu. Kromě tohoto Google rozšířil obsah, přičemž web AndroidPolice vypreparoval obsah a nabízí jej ke stažení v rámci čtyř kategorií.

Kromě toho jsme se dočkali nového tlačítka v sekci Moje zvuky. Skrze něj lze přidat do aplikace jakýkoliv další mediální soubor a následně jej použít pro vyzvánění, notifikace atd. Pokud vám Obchod Play neumožňuje instalaci aplikace Zvuky, můžete si zkusit nainstalovat APK aplikace (jen na vlastní riziko).

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version