Dotekomanie.cz

GameClub jako nová herní služba pro iOS, stojí stejně jako Apple Arcade

Herní služba GameClub, podobná služba jako Apple Arcade, nedávno známila, že se vůbec poprvé dostala do obchodu s aplikacemi App Store pro iPhone a iPad. Co služba jako taková nabízí a na kolik vás vyjde? To vše o pár řádků níže. 

GameClub za stejný peníz jako Apple Arcade

Díky předplatnému GameClub mohou iPhone a iPad uživatelé získat přístup do knihovny, ve které se nachází více než 100 her, včetně mnoha klasik, které byly aktualizovány a optimalizovány pro nejnovější zařízení. Předplatitelé této služby také získají podrobné přehledy, tipy, strategie a další informace pro každou hru. 

Společnost GameClub, kterou vytvořil Eli Hodapp, bývalý šéfredaktor TouchArcade, prohlásila, že její nabídka zahrnuje mnoho mobilních her s nejvyšším hodnocením na Metacritic, s několika tituly, které byly v rámci App Storu nejpopulárnější. Každá hra je hratelná bez připojení k internetu, což je naprosto skvělá informace. 

V rámci aplikace GameClub mohou uživatelé procházet hry, které jsou aktuálně v nabídce. Dále si jednotlivé hry mohou stáhnout z App Store zcela zdarma. Díky předplatnému jsou hry automaticky hratelné, bez reklam a různých nákupů v aplikaci. 

GameClub se svou strategií velmi podobá Apple Arcade. Obě služby stojí stejný peníz, tedy 4,99 dolarů / měsíc, tj. zhruba 114 Kč bez DPH / měsíc. GameClub se však odlišuje tím, že se zaměřuje hlavně na klasické hry pro iPhone a iPad, které byly za posledních deset let vydány. Celý katalog her si můžete prohlédnout na webových stránkách GameClub. Nutno podotknout, že i v tomto případě dostanete měsíc zdarma. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version