Dotekomanie.cz

Dualschock 4 k vašemu Playstationu jen za 445 Kč [sponzorovaný článek]

Dualschock 4

Cena ovladače k Playstationu 4 s názvem Dualshock 4 je v Česku nad hranicí 1 000 Kč, ovšem z TomTopu můžete tento ovladač získat již za 445 Kč. Ke koupi za tuto cenu není potřeba žádný slevový kód, stačí navštívit stránku prodejce a užít si poloviční cenu oproti koupi z České republiky.

Propracované ovládání od Sony

„Propracované analogové páčky zajistí přesnost, vestavěný reproduktor se postará o silnější prožitek ze hry a pohybové senzory vás vtáhnou přímo do středu válečného pole. Nechybí ani intuitivní dotykový panel. Vše budete mít pod kontrolou a držet pevně ve svých rukou,“ zní v popisu produktu od Sony.

Dualschock 4 nabízí 800 mAh baterii, nechybí ani 3,5 mm jack anebo podpora Apple TV. Ovladač od Sony lze používat jak bezdrátově, tak drátově pomocí USB. Ovladač Sony Dualschock nabízí i dotykový herní panel, který je uprostřed zařízení a slouží k například ke změně zbraní ve hře. Ovladač má i kameru, která sleduje vaši polohu při hraní. Dokonce je v ovladači zabudován i reproduktor.

Cena je u TomTopu pouhých 445 Kč a za tuto sníženou cenu zbývá jen 360 kusů. Pospěšte si, než se cena vrátí na původních 850 Kč.

Exit mobile version