Dotekomanie.cz

Apple Watch Series 6 by mohly nabídnout nové technologie

Apple Watch Connected

Společnosti Foxconn a Compal Electronics se dočkaly objednávek pro zahájení výroby nových Apple Watch 2020. Pokud Apple zanechá modelové označení, bude se jednat o Apple Watch Series 6. Zveřejněná zpráva mimo jiné dodává, že Luxshare Precision pravděpodobně získá objednávky na výrobu starších modelů.

Apple Watch Series 6 s microLED displejem

Tato informace navazuje také na další zprávu serveru DigiTimes, podle které se zdá, že Quanta pravděpodobně přestane vyrábět Apple Watch v roce 2020 kvůli údajným obavám o zisk. Pro zajímavost, Quanta je od roku 2015 primárním výrobcem chytrých hodinek s logem nakousnutého jablka. 

O Apple Watch Series 6 toho prozatím moc nevíme, spíše vůbec nic, abych by přesný. Na druhou stranu by se mělo jednat o hodinky, které by mohly nabídnout funkci pro sledování spánkových aktivit. Kromě toho Apple má svůj vlastní tým pracující na metodě pro neinvazivní sledování hladiny glukózy v krvi pomocí optických senzorů. A to je právě technologie, která by se mohla v této generaci hodinek objevit. 

Na internetu také kolují informace o tom, že rok 2020 může být pro chytré hodinky od Applu zlomový, a to v oblasti displeje. Apple Watch se totiž mohou již příští rok dočkat nové technologie microLED. Ve srovnání se současným OLED panelem nabízí microLED tenčí, jasnější a energeticky účinnější displeje. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version