Dotekomanie.cz

Aplikace CzeClick umožní správu PPC kampaní Sklik

Vývojářské studio Visionlabs na podzim uvedlo aplikaci CzeClick, která slouží pro snadnou správu PPC kampaní běžících na Skliku od Seznamu. CzeClick čerpá data pomocí SKlik API Drak a zobrazuje aktuální data z dnešního dne a až měsíc zpětně. Aplikace je navíc bezpečná, jelikož nikam neukládá přihlašovací údaje či jiné důvěrné informace, probíhá pouze komunikace s SKlik API Drak.

Aplikace neumožňuje plnohodnotnou správu

CzeClick nabízí přehled,  na kterém uživatel vidí stav výkonu svého reklamního účtu u Seznamu. Pro uživatele je přítomna i možnost zobrazit si všechny informace o svých kampaních, a to jak minulých nebo o těch probíhajících. Aplikace CzeClick dokáže také informovat o reklamách textových i bannerových a též o klíčových slovech.

Zatím mobilní aplikace funguje hlavně jako “prohlížeč” vašich dat, nijak nenastavuje ani neupravuje nastavení vašich kampaní nebo reklam, ale nevylučujeme, že bychom mohli takové funkce v budoucnu přidat, pokud o ně bude zájem.

Funkce aplikace

Pro vývoj CzeCliku byl použit NativeScript, framework postavený na webových technologiích (HTML, CSS, JS – Angular), ale jeho výstupem jsou nativní aplikace pro Android a iOS. Dle vývojářů má tento postup své limity oproti nativnímu vývoji, ale výhodou jim je kratší čas implementace a tak i menší náklady na vývoj, jelikož místo dvou aplikací (pro Android a iOS) se vyvíjí jen jedna.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version