Dotekomanie.cz

Nokia Power Earbuds jsou nová bezdrátová sluchátka s 3 000mAh baterií [IFA]

Společnost HMD Global netřeba nijak detailně představovat. Všichni totiž moc dobře víte, že právě díky této společnosti byla finská Nokia zachráněna před totálním krachem. Vzhledem k finanční injekci, kterou poskytl HMD Global, se Nokia dokázala dostat opět na trh s mobilními telefony a velice dobře se jí daří. Ovšem finská společnost není závislá jen na smartphonech, nabízí totiž také příslušenství. A právě této kategorii se nyní budeme věnovat, neboť Nokia představila zcela nový produkt. 

Nokia obohacena o „véčkový“ model, k dispozici je i odolný mobil [IFA]

Oficiálně: Nokia 7.2 a 6.2 přichází s Androidem 10 [IFA]

Nokia Power Earbuds s IPX7 a 3 000mAh baterií

V rámci světové a populární konference IFA v Berlíně byl představen zbrusu nový produkt pod názvem Nokia Power Earbuds. Jak již název napovídá, jedná se o zcela bezdrátová sluchátka do uší. Hlavním lákadlem této novinky je certifikace IPX7, tedy certifikace zaručující odolnost proti vodě. 

Bezdrátová sluchátka se s mobilním telefonem spárují prostřednictvím nejnovější bezdrátové technologie Bluetooth 5.0. Kromě certifikace se snaží výrobce nové zákazníky přilákat také na obří 3 000mAh baterii, které je uvnitř přenosného dobíjecího pouzdra. Samotná sluchátka pak nabízejí kapacitu 50 mAh. Nutno podotknout, že každé sluchátko můžete v rámci dokovací stanice dobít až 30krát, což v praxi znamená 150 hodin výdrže baterie. 

K dispozici je také vysoce kvalitní zvuk s 6mm grafenovými ovladači. Společnost do sluchátek implementovala dokonce podporu hlasového asistenta či dotykové ovládání, jenž se nachází po stranách sluchátek. Rozměry produktu činí 25 mm x 23 mm x 23,8 mm, zatímco nabíjecí pouzdro nabízí konstrukci 9 mm  x 48,5 mm x 31 mm. 

Dobíjecí stanici je pak možné dobít prostřednictvím konektoru USB-C. Sluchátka Nokia Power Earbuds budou v prodeji ve dvou variantách – černé a světle šedé. Cena pak bude činit 79 EUR, tedy zhruba 1 975 Kč bez DPH. 

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version