Dotekomanie.cz

Moto E6 Plus představena, přijde na 4 190 Kč [IFA]

Moto E6 Plus

Motorola v tichosti oznámila model Moto E6 v červenci tohoto roku a nyní jsme se dočkali pokračování v podobě Moto E6 Plus. Stále se jedná o základní smartphone nabízející to nejnutnější. Hlavně se klade důraz na cenu, čemuž odpovídá i výbava.

Motorola One Zoom představena, stojí 10 999 Kč [IFA]

Moto E6 Plus

Novinka se řadí mezi mobily s nakousnutým displejem. Ten má přes 6 palců a nabízí HD+ rozlišení. Motorola u Moto E6 Plus vyzdvihuje zejména zabezpečení pomocí otisku prstu, přičemž čtečka je umístěna v logu společnosti na zadní straně.

Kromě toho společnost láká na zadní duální foťák, ale zde je sekundární snímač jen určení hloubky ostrosti. V podstatě se jedná o celkem slabě vybavený mobil, kde se až moc šetřilo. Například byl použit microUSB konektor, nebo specifikace začínají na 2 GB operační paměti. Dokonce nejnižší verze nabízí 16GB úložiště.

Pokud budeme hledat nějakou bonusovou vlastnost, můžeme zmínit například nanovrstvu P2i, která přidává aspoň částečnou ochranu před vlhkostí. Na český trh zamíří o něco líp vybavená varianta. Konkrétně se začne na českém trhu od 13. září prodávat verze se 4 GB RAM a 64GB úložištěm za cenu 4 190 Kč.

Specifikace

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version