Dotekomanie.cz

iMessage se možná dočká nové funkce

iMessage

iMessage je skutečně zajímavá platforma, prostřednictvím které lze zasílat zprávy. Kromě toho služba nabízí další funkce, včetně možnosti použití aplikací třetích stran. V praxi tak například můžete svému protějšku zaslat vtipné samolepky a podobně. Ovšem díky pokročilým funkcím, které hodlá Apple představit, by se mohlo iMessage stát ještě mnohem perspektivnější službou. 

iMessage by se mohl stát zajímavější službou

Nedávno totiž jeden z uživatelů oslovil přímo Craiga Federighio s dotazem, zda společnost Apple plánuje v rámci své služby iMessage představit nějaké novinky, konkrétně plánování zpráv. Craig Federighi na dotaz odpověděl poměrně rychle s tím, že se iOS skutečně nové funkce dočká. 

„To je něco, o čem jsme rozhodně v posledních měsících uvažovali (a stále uvažujeme)“ odpověděl Cragi Federighi na dotaz. Poté však podrobně popsal některé problémy, které musí Apple vyřešit, aby mohl funkci uživatelům nabídnout:

„Samozřejmě se zde nachází spousta překážek. Například: jak reprezentovat neodeslané zprávy, podpora pro mazání a úpravy čekajících zpráv, co dělat, když vám někdo pošle zprávu, když máte čekající odchozí zprávy a podobně.“

Uvidíme tedy, zda se Applu skutečně povede nové funkce do iMessage implementovat. Pokud ne ihned v rámci 19. září, kdy bude vydáno iOS 13, tak později. 

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version