Dotekomanie.cz

Apple vydal iOS 12.4.2 a watchOS 5.3.2 pro starší modely

Společnost s logem nakousnutého jablka zveřejnila nejen novou aktualizaci v podobě iOS 13.1, ale nyní také instalační balíček iOS 12.4.2. Právě ten je určený pro několik starších modelů iPhone a iPad, které se nového iOS 13 nedočkaly. Pojďme se společně podívat na to, co si pro starší modely Apple připravil.

iOS 12.4.2 a watchOS 5.3.2 přináší důležité opravy

Nová aktualizace operačního systému iOS 12 je dostupná jen pro starší iPad Air 1, iPad mini 2, iPad mini 3, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus a iPod touch 7. generace. Poslední aktualizace, které se tyto modely dočkaly, nesla označení iOS 12.4.1. V té době se jednalo o důležitou aktualizaci, neboť přinášela opravu bezpečnostních chyb. 

V tomto případě nový instalační balíček přináší taktéž bezpečnostní záplaty. Konkrétně se jedná o opravy chyb, které našel tým společnosti Google Project Zero. Kromě toho by měl být lehce vylepšen výkon samotných produktů. Nicméně, Apple také vydal novou aktualizaci pro Apple Watch Series 1 a Series 2. Tyto modely získají watchOS 6 později v průběhu letošního podzimu. 

Chytré hodinky s logem nakousnutého jablka se dočkaly balíčku v podobě watchOS 5.3.2. I zde platí, že aktualizace přináší bezpečnostní záplaty pro chyby, které odhalil tým Project Zero. Pokud vlastníte jedno ze starších zařízení, doporučujeme si aktualizace co nejdříve stáhnout a nainstalovat.

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version