Dotekomanie.cz

Zoxcall FF+ je záložní mobil do peněženky, přijde na 990 Kč

Zoxcall FF+

Před rokem jste si u nás mohli přečíst o netradiční komunikátoru Zoxcall a nyní jsme se dočkali další novinky v podobě Zoxcall FF+, další generace miniaturního mobilního telefonu, který se vám vleze klidně do peněženky, nebo může být ukryt v autě pro případ nouze.

Zoxcall FF+

Někteří uživatelé smartphonů hledají co nejlevnější a mnohdy co nejmenší záložní mobil, který by měli pro případ nejvyšší nouze, případně by si jej vzali na dovolenou. Na trhu se najde mnoho levných zařízení, ale v případě minimalismu rozhodně vyhrává společnost Zoxcall. Svůj první model uvedli před rokem na trh ve spolupráci s O2, ale nový model Zoxcall FF+ již disponuje slotem na nano SIM kartu, takže jej můžete použít s jakýmkoliv operátorem.

Hlavní výhodou novinky jsou její rozměry a hmotnost. Pouhých 16 gramů a velikost připomínající platební kartu lákají na vložení do peněženky nebo do přihrádky v autě. Dle výrobce dokáže Zoxcall FF+ vydržet ve vypnutém stavu 270 dnů, přičemž pohotovostní režim dává 24 hodin.

Nejedná se o standardní mobil. Jednoduše si z něj nezavoláte na jakékoliv číslo. Můžete si předdefinovat 8 telefonních čísel, na která se dovoláte, případně lze přednastavit 8 textových zpráv. Na druhou stranu se vám dovolá kdokoliv. Zoxcall FF+ je skutečně záložní mobil ve všech ohledech.

V rámci konektivity najdeme jen podporu 2G sítí, přičemž se společnost chlubí s velmi nízkou hodnotou SAR. Nabíjení zde probíhá pomocí microUSB konektoru a úplné doplnění energie trvá pouhých 30 minut.

Specifikace

Zoxcall FF+ je v tuto chvíli dostupný skrze předobjednávky na oficiálních stránkách společnosti, přičemž do přímého prodeje se dostane během tohoto měsíce.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version