Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi Band 4 a další chytré náramky za nejnižší ceny! [sponzorovaný článek]

Xiaomi Mi Band 4

Xiaomi Mi Band 4 za pakatel

Po nějaké době zde máme nový přírůstek na poli chytrých náramků. Novinka Xiaomi Mi Band 4 jako obvykle láká na cenu, přičemž i tentokrát došlo na nějaké to vylepšení. A právě tuto žhavou novinku můžete mít za nejnižší cenu na trhu!

Hlavní odlišností oproti modelu Xiaomi Mi Band 3 je zejména displej. Nyní jsme se u Xiaomi Mi Band 4 dočkali barevného OLED panelu, ten je samozřejmě dotykový. Xiaomi si přichystalo přes 70 různých ciferníků. Samozřejmě nelze zapomínat, že se stále jedná o fitness náramek než o hodinky. Ovšem i přesto je možné na náramku přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Byly představeny dvě verze, kde jedna navíc obsahuje NFC technologii. To se odrazilo na hmotnosti i výdrži baterie. Pokud se obejdete bez NFC, můžete mít náramek s výdrží 20 dnů na jedno nabití. S NFC se budete muset spokojit s délkou 15 dnů. Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou.

Specifikace:

Originální Xiaomi Mi Band 4 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 793 Kč. Za tuto cenu získáte nejen nový náramek, ale také ochranné sklo + další řemínek. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Huawei Honor Band 5 jen za 791 Kč!

Chytrý sportovní náramek Honor Band 5 nabízí 0,95palcový AMOLED (240 × 120 pixelů) displej s 2.5D úpravou skla. Je zabudována baterie o kapacitě 100 mAh, což by mělo podle společnosti dostačovat na 6 dnů běžného používání. Při vypnutí kontinuálního měření srdečního tepu by se měla výdrž prodloužit na 9 dnů a při úsporném režimu dokonce 14 dnů. Při vypnutí všech dodatečných funkcí by se měla výdrž protáhnout na 20 dnů. Nabíjení trvá přibližně 1,5 hodiny.

O konektivitu se stará Bluetooth 4.2, přičemž je zde kompatibilita se systémy Android 4.4+ a iOS 9+. Náramek Honor Band 5 je vybaven nejrůznějšími senzory, přičemž nechybí PPG pro měření srdečního tepu. Součástí je také SpO2 senzor pro měření okysličení krve. Výrobce uvádí, že náramek vydrží ponoření do vody o hloubce až 50 metrů, ale po bližším prozkoumání je zde certifikace 5ATM, takže nedoporučujeme něco takového, ale plavání ve vodě by měl Honor Band 5 zvládnout.

Originální Honor Band 5 je u internetového obchodu Gearbest po dobu prvního týdne jen za 791 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Lenovo E1 s chytrými funkcemi za pakatel

Lenovo E1 nejsou jen klasické chytré hodinky. Disponují totiž úzkopásmovou síťovou technologií (NB-loT), díky čemuž nevyžadují připojení k telefonu pomocí Bluetooth. To v praxi znamená, že hodinky dokáží upozorňovat na různé události a posílat důležitá data, jako je například nízká tepová frekvence, fibrilace síní a detekce pádu. 

Zařízení disponuje 1,33palcovým barevným displejem, který nabízí rozlišení 120 x 120 pixelů. O konektivitu se pak stará nejnovější Bluetooth ve verzi 4.0. Výrobce získal také certifikaci IP67, což znamená, že je možné s hodinkami plavat až do hloubky 30 metrů. 

Konstrukční rozměry hodinek pak činí 42 x 35 x 12,5mm, přičemž váha činí pouhých 25 gramů. Lenovo implementovalo baterii s kapacitou 180 mAh. Na první pohled se to může zdát málo, na druhou stranu se výrobce chlubí tím, že hodinky vydrží až 7 dnů na jedno nabití.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Lenovo E1 nabízí za příjemných 956 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Exit mobile version