Dotekomanie.cz

TOP 3 gadgety, které jsou nyní za super nízké ceny! [sponzorovaný článek]

Gadgety: bezdrátová sluchátka za pár korun

TomTop nabízí bezdrátová sluchátka QCY T3 s Bluetooth 5.0 za skvělou cenu 838 Kč. Této ceny docílíte pouze použitím našeho speciálního odkazu, který najdete o pár řádků níže. Nyní tak máte skvělou příležitost zakoupit si nová kompletně bezdrátová sluchátka od QCY za cenu 838 Kč.

Za přijatelnou cenu získáte skvělá bezdrátová sluchátka QCY T3 s baterií o kapacitě 600 mAh v dokovací stanici. Doba přehrávání činí až 5 hodin, celá dokovací stanice vystačí na přibližně co 11 hodin. Tato sluchátka jsou ideální na běhání či běžné sportování. 

Navíc mají funkci tlumení okolního hluku od Qualcommu s názvem CVC ve verzi 6.0. Též mají zvýšenou citlivost mikrofonu. Takže je můžete využít i jako bluetooth headset, v takovém případě při čekání na hovor vám jako handsfree vydrží 150 hodin ve stand-by režimu.

Originální QCY T3 na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 838 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Ciga hodinky za akční cenu!

Xiaomi na podzim představilo hodinky s názvem Ciga, které jsou mechanické a nemají typický ciferník, ale je viditelná konstrukce samotného strojku. Právě tento typ hodinek je nyní v akci u internetového obchodu TomTop.

Hlavními barevnými variantami je černá a červená, přičemž obě jsou dodávány s koženým páskem. Samotná tloušťka hodinek je pouhých 5,5 mm. Pro zvýšenou odolnost mají na sobě safírové sklo. Jsou dělány z japonské oceli a jsou také odolné proti poškrábání. Mimo jiné nabízí odolnost proti vodě do tlaku 3 atmosfér, avšak nedoporučuje s nimi plavat. Věříme, že tyto prvky odolnosti bude Xiaomi aplikovat i na svoje chytré hodinky a náramky.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu TomTop. Ten Xiaomi Ciga nabízí za 2 355 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

3D tiskárna do domácnosti za pakatel

Tiskárna Creality 3D překvapí především svojí velikostí. „Kapesní“ velikost zařízení ve skutečnosti činí pouhých 44 x 41 x 46,5 cm. O místo si tedy příliš neřekne a vejde se prakticky kamkoliv. Váha se zastavila na více než přijatelných 8 kilogramech.

Výrobce k tiskárně navíc přidává 10 metrů vlákna, můžete si tedy navrhnout svůj první model a jednoduše si jej vytisknout. K tomu vám bude stačit pouhý počítač s konektivitou na úrovni USB a OS Windows či Linux a navíc můžete tisknout i OFFLINE! Výrobce implementoval také tu možnost do tiskárny vkládat i karty SD, kde máte návrhy uložené. Tisk by tedy měl být plně bez problémů.

Může se zdát, že jediné problémy může dělat sestavení. Výrobce své balení obohatil o podrobný návod, díky kterému Creality 3D sestrojíte velmi snadno. Jen se připravte na to, že v rámci minut to opravdu nebude. Zařízení ve své konstrukci nabízí jednoduchý LCD displej pro nastavení a informace o tisku. Budete o něm mít tedy přehled nejen na ploše svého osobního počítače.

Originální Creality 3D na českých e-shopech oficiálně neseženete. U internetového obchodu TomTop je však po dobu prvního týdne jen za 4 146 Kč (původní cena 11 779 Kč). Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že si produkt můžete zakoupit z německého skladu. Tiskárna se k vám tak dostane maximálně do pěti dnů a vyhnete se všem poplatkům. Kupujte ZDE.

Exit mobile version