Dotekomanie.cz

Samsung představil Galaxy A30s, nabízí nový design a funkce

Společnost Samsung představila nový telefon Galaxy A30s. Ten přináší zcela nový design a vylepšené funkce. Dle slov jihokorejského technologického giganta je Galaxy A30s určen pro ty, kdo chtějí své zážitky zachycovat i sdílet okamžitě. Pojďme si tedy nový telefon od Samsungu podrobněji představit.

Galaxy A30s s novým designem a funkcemi

K dispozici je všestranný fotoaparát, Infinity displej a baterie s dlouhou výdrží na jedno nabití. Nutno podotknout, že tento model, tedy Galaxy A30s, bude v České republice dostupný až ve druhé polovině září letošního roku, přičemž cena by se měla pohybovat okolo 6 999 Kč. V prodeji pak budou konkrétně tři barevné varianty – černá, bílá a zelená.

Galaxy A30s se dle slov společnosti Samsung „odlišuje nápadnými novými vzory včetně jedinečného geometrického vzoru a futuristického holografického efektu na zadním krytu“. Jak bylo již v úvodu článku řečeno, telefon bude v prodeji v těchto barevných odstínech – Prism Crush Black, Prism Crush White a Prism Crush Green.

Kromě toho novinka nabídne baterii o kapacitě 4 000 mAh, rychlé nabíjení a funkci Game Booster s podporou umělé inteligence. Pokud výrobce správně optimalizoval operační systém, mohla by vám baterie vydržet opravdu dlouho, a to i při hraní mobilních her.

Galaxy A30s a hardwarové specifikace

Nicméně, mezi další hardwarové parametry patří tři zadní fotoaparáty: vylepšený 25Mpx hlavní fotoaparát, 8Mpx ultraširokoúhlý fotoaparát a nový 5Mpx fotoaparát s detekcí hloubky obrazu. Díky funkci Live Focus, kterou je vybaven 5Mpx fotoaparát s detekcí hloubky obrazu, je nyní v modelu Galaxy A30s možné používat efekty bokeh v „profesionální“ kvalitě a rychle a bez námahy vytvářet dynamičtější portréty. Inteligentní fotografické nástroje včetně inteligentní detekce chyb a optimalizace scény by pak měly umožnit jednoduché pořizování snímků.

Pro snadnější a intuitivnější způsob zabezpečení obsahu je nyní Galaxy A30s opatřen i čtečkou otisků prstů, která nijak neruší vzhled přístroje, neboť je zabudována přímo do obrazovky.

Srdcem celého telefonu je dvoujádrový 1,8 GHz + šestijádrový 1,6 Hz procesor. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 4 GB. Pro soukromá data je pak k dispozici vnitřní 64GB úložiště, které je však možné rozšířit prostřednictvím microSD karty. Hlavní chloubou modelu Galaxy A30s je ale velký 6,4palcový Super AMOLED displej s rozlišením HD+ (720 x 1560 px.).

Konstrukční rozměry pak činí 158,5 x 74,7 x 7,8 mm, přičemž váha zařízení se zastavila na 166 gramech. Výrobce musíme pochválit za implementaci nejnovějšího konektoru typu USB-C.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version