Dotekomanie.cz

Příští rok se řada Galaxy A dočká tří a více fotoaparátů

Nově přepracovaná řada Galaxy A od jihokorejské společnosti je v současné chvíli oblíbená po celém světě. Můžou za to navíc trendy, kterými se Samsung v případě této řady řídil – skvělé displeje, skvělá výdrž baterie, krásný design a poměrně slušné fotoaparáty. Ovšem podle nejnovějších informací bude řada Galaxy A v průběhu příštího roku disponovat minimálně třemi fotoaparáty, v některých případech dokonce čtyřni. 

Galaxy A bude následovat trendy

Na přiložené fotografii si můžete všimnout takzvané byznys mapy, ve které se nachází rozepsané modely pro následující rok. Kromě toho jsou u konkrétních modelů detailně rozepsány fotoaparáty. K dispozici by tak mělo být nejméně osm telefonů a sedm různých fotoaparátů – od 13 do 108 megapixelů. Stejně jako v letošním roce budou i příštím rokem hlavním trhákem ultraširoké snímače. 

Galaxy A21, Galaxy A31 a Galaxy A41 budou údajně jedinými modely, které nebudou vybaveny teleobjektivy, tudíž se budou držet standardních a ultraširokých fotoaparátů. Ovšem vyšší třída Galaxy A81 a Galaxy A91 nabídne 5x teleobjektivy. Galaxy A81 a Galaxy A91 budou mít kromě teleobjektivu úplně nové senzory Samsung ISOCELL. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version