Dotekomanie.cz

OneNote pro iOS nově importuje data z aplikace Outlook

Redmondská společnost, tedy Microsoft, se rozhodla v průběhu tohoto týdne zveřejnit další instalační balíček pro svou iOS aplikaci OneNote. Aktualizace samozřejmě přináší nové funkce. A právě na ty se nyní podrobněji podíváme. 

OneNote prožívá významnou aktualizaci

Microsoft si pro své uživatele připravil poměrně zajímavou novinku. Díky nové aktualizace mohou nyní uživatelé importovat důležité podrobnosti o nadcházející schůzce z aplikace Outlook do aplikace pro psaní poznámek, tedy OneNote. Import dat se týká schůzek, adres, programů, témat a účastníků. 

Společnost s touto novinkou přichází hlavně na základě zpětné vazby od uživatelů. Je tedy naprosto úžasné, že i takto velká technologická společnost naslouchá veřejnosti. Ostatně, sama o tom hovořila na své tiskové konferenci. 

Nová verze aplikace OneNote nese číselné označení 16.28. Nutno podotknout, že se jedná prozatím o jednu z nejvýznamnějších aktualizací, které kdy Microsoft udělal od roku 2016. Pochopitelně si od této novinky společnost slibuje zvýšenou produktivitu svých uživatelů. 

Zdroj: neowin.net

Exit mobile version