Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Nokia 2.2, Alcatel 1S, Cubot Quest

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Mi 9T Pro, Honor 20 Pro, Note10

Nokia 2.2

V červnu jsme se dočkali představení nejlevnějšího modelu Nokia 2.2. Cena startuje těsně pod hranicí 3000 Kč, přičemž se jedná o verzi s 16GB úložištěm. Oproti jiným modelům jsme se zde dočkali návratu krytů Xpress-on.

Specifikace Nokia 2.2

Alcatel 1S

Další novinka byla představena v únoru. Nyní jsme se dočkali Alcatel 1S v českých obchodech ve verzi se 4 GB operační paměti a 64GB úložištěm, přičemž cena je těsně nad hranicí 3000 Kč. Samozřejmě nelze očekávat zázraky, o tak zde najdete duální foťák nebo čtečku otisků prstů.

Specifikace Alcatel 1S

Cubot Quest

Další novinka na českém trhu se jmenuje Cubot Quest. V oblasti specifikací se dá srovnávat se dvěma výše uvedenými modely, ale v tomto případě se například nabízí větší kapacita baterie. Do stejné kategorie ale nelze Cubot Quest zařadit, jelikož se jedná o odolný mobil, tudíž je i cena poněkud vyšší.

Specifikace Cubot Quest

Exit mobile version