Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Mi 9T Pro, Honor 20 Pro, Note10

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Mi A3, Oppo Reno, Galaxy A80

Xiaomi Mi 9T Pro

V květnu tohoto roku jsme se dočkali novinek Redmi K20 a Redmi K20 Pro, ale do světa se dostávají pod jiným označením. Základní model je již k dispozici na českém trhu s označením Xiaomi Mi 9T (recenze), ale nyní se začíná v obchodech objevovat vyšší verze s označením Xiaomi Mi 9T Pro.

Specifikace

Honor 20 Pro

V květnu jsme se také dočkali smartphonů Honor 20 a 20 Pro. První zmíněný se na našem trhu prodává již nějakou dobu (recenze Honor 20), ale nyní se konečně začíná objevovat Honor 20 Pro, který nabízí vyšší specifikace, ale cena není zas tak vysoká.

 

Specifikace

Samsung Galaxy Note10

Obchody se začínají připravovat na začátek prodeje Galaxy Note10. K dispozici jsou předobjednávky, přičemž u nás bude dostupná i základní verze. Na první pohled se nijak výrazně neliší od plusového modelu, ale v rámci specifikací najdeme nejrůznější ústupky, bohužel cena není o to nižší.

Specifikace

Samsung Galaxy Note10+

Kromě základního modelu bude k dispozici i Galaxy Note10+ v nejvyšší verzi s LTE, která přijde takřka na 31 000 Kč. Nabízí větší kapacitu baterie, rychlejší nabíjení, vyšší rozlišení, podporu microSD a také má o jeden foťák navíc. I zde se jedná o předobjednávky.

Specifikace

Exit mobile version