Dotekomanie.cz

iPad by se mohl dočkat dalších dvou modelů

Vypadá to, že produktová řada iPadu bude opět o něco širší. Společnost s logem nakousnutého jablka již nabízí pět různých tabletů, ovšem podle zahraničního serveru AppleInsider nás v průběhu letošního roku čekají ještě další dva kousky. 

iPad se údajně dočká levnější varianty

Společnost Apple v současné chvíli nabízí iPad mini, iPad, iPad Air, 11palcový iPad Pro a 12,9palcový iPad Pro. Podle zahraničního serveru ale americká technologická společnost získala speciální certifikát u EEC (Eurasian Economic Commission), a to hned na pět zařízení. Mělo by se celkově jednat o dva nové modely. 

Apple údajně pracuje na novém 10,2palcovém iPadu, který nahradí současný 9,7palcový model z roku 2018. Tohoto kousku bychom se údajně měli dočkat ještě v tomto čtvrtletí – masová výroba bude zahájena na konci měsíce července. Pochopitelně zatím není jasné, co nového 10,2palcový iPad nabídne. Má se však jednat o levnější variantu, tudíž Apple s největší pravděpodobností minimalizuje pouze rámečky kolem displeje. 

Pokud bude Apple opravdu štědrý, dočkat bychom se mohli i novější generace procesoru a navýšení operační paměti. Nutno však podotknout, že i tento model si zachová zastaralý bezpečnostní prvek v podobě Touch ID. Ale to je naprosto v pořádku, jen přeci se bude jednat o levnější model. Cena by měla být údajně zachována, tedy bude totožná se současným modelem z roku 2018. Druhým modelem by se pak měl stát iPad s 10,5palcovým displejem. 

Zdroj: theverge.com

Exit mobile version