Dotekomanie.cz

Aplikace Youtube získává streamování obrazovky na Androidu

Youtube

Nedávno jsme se dočkali oznámení, že samostatná aplikace YouTube Gaming končí. Zřejmě se nevyplatilo udržovat tuto verzi, ale to ještě neznamená, že Youtube zcela končí s tímto sektorem. Nyní jsme se dočkali integrování jedné funkce do původní aplikace Youtube.

Youtube a streamování obrazovky

Původní aplikace Youtube nyní dostala aktualizaci, která přináší možnost streamování obrazovky zařízení přímo na Youtube. Stačí aktivovat streamování a následně vybrat ikonu telefonu v horním pravém rohu. Youtube zde upozorňuje, že bude streamováno absolutně vše, i samotné zvuky.

Během nastavování můžete vybrat, jestli má být obsah na výšku nebo na šířku. Po potvrzení se zobrazí jednoduchý panel ovládání, kde můžete vypnout posílání obrazu i z přední kamery, případně vypnout mikrofon. Ten mimo jiné zaznamenává dění v zařízení a mimo něj.

Tato funkce je zcela identická s tou, která byla obsažena v původní aplikaci Youtube Gaming. V tuto chvíli odhadujeme, že je novinka dostupná jen pro uživatele Youtube, kteří mají více než 1000 odběratelů. Youtube ji zatím nezpřístupnil pro každého.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version