Dotekomanie.cz

Apple registroval pět nových iPadů běžících na iPadOS

Společnost Apple i nadále pokračuje v pracích na nových iPadech. Důkazem toho je nedávno zveřejněná databáze Eurasijské hospodářské komise, která zaznamenala hned pět dosud nevydaných tabletů s logem nakousnutého jablka. 

Apple zřejmě připravuje nálož novinek

Podle výpisů se jedná o modely s kódovým označením A2068, A2197, A2198, A2228, A2230. Všechny tyto modely budou dle databáze dostupné s předinstalovaným operačním systémem iPadOS. Lze tedy předpokládat, že se těchto kousků dočkáme až v září. 

Na druhou stranu, mohlo by se jednat o 10,2palcový iPad, o kterém jsme nedávno informovali. V článku jsem uváděli, že půjde o levnější iPad, který nahradí model z roku 2018. Masová výroba této novinky by dle dostupných informací měla započít již koncem tohoto měsíce. O 10,2palcovém modelu toho ale příliš mnoho nevíme. Určitě bude o něco větší a nabídne i štíhlejší rámečky kolem displeje. Pochopitelně zde ale nenajdeme Face ID, jen přeci půjde o levnější variantu iPadu Pro. 

K této zprávě se přidal i analytik Ming-Chi Kuo, který prohlásil, že dva nové modely iPadu Pro vstoupí do sériové výroby až ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku, případně v prvním čtvrtletí příštího roku. 

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version