Dotekomanie.cz

Action Launcher nově nabízí tři režimy, včetně tmavého

Jeden z nejvíce oblíbených launcherů pro operační systém Android je jednoznačně aplikace Action Launcher. K dnešnímu dni si jej totiž stáhlo více než pět milionů uživatelů. Aplikace vyvinul velmi zkušený vývojář Chris Lacy. Právě ten se rozhodl pro své uživatele připravit dárek v podobě nového instalačního balíčku.

Action Launcher přináší řadu novinek

Nová aktualizace je již nyní k dispozici v rámci Obchodu Play. Ta přináší podporu v podobě tmavého režimu. To ale není vše. Uživatelé si nyní mohou vybrat hned ze tří motivů – light, dark a full-dark. Právě poslední zmíněný je nejvíce vhodný pro zařízení s AMOLED displejem. Každopádně, rozdíl v úspoře baterie mezi normálním dark a full-dark režimem je zanedbatelný. 

Aktualizace mimo jiné přináší změnu v rámci Quicktheme, což je možnost, prostřednictvím které můžete automaticky změnit barvy domovské obrazovky – barva se změní na základě vaší tapety. Dále si můžete vybrat specifickou barvu pro části domácí obrazovky, jako je vyhledávací pole, pozadí složek a další. 

Opravy chyb a vylepšená stabilizace jsou pak samozřejmostí. Nejnovější instalační balíček si již nyní můžete stáhnout bezplatně z Obchodu Play. 

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version