Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Mi 9T, Redmi 7A, Nokia 3.2, LG Q60

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – P30 Pro, 8S, Pixel 3a a 3a XL

LG Q60

LG stále nabízí smartphony ve střední třídě, byť ne vždy dokáží nabídnout takový poměr ceny a výkonu jako třeba konkurence. Nyní se pomalinku dostává na český trh novinka ze začátku tohoto roku, LG Q60. V tuto chvíli se cena pohybuje kolem 5 500 Kč, za což dostanete odolnější zařízení se třemi foťáky na zadní straně.

Specifikace

Nokia 3.2

Na MWC jsme se dočkali nový mobilů od společnosti HMD Global. Nyní se na náš trh dostává novinka Nokia 3.2. Cena se pohybuje kolem 3 500 Kč, takže nelze očekávat zázraky, ale na druhou stranu se například nabízí baterie s velkou kapacitou.

 

Specifikace

Xiaomi Redmi 7A

O levnějších modelů ještě zůstaneme, jelikož do obchodů míří Xiaomi Redmi 7A. Zde je cena pod hranicí 3 000 Kč. Oproti výše uvedené Nokii se nabízí lepší procesor. Kapacita baterie je stejná. Pokud ale vyžadujete čistý Android, doporučíme spíše Nokii, v opačném případě Xiaomi Redmi 7A nevypadá jako špatná volba v kategorii levných mobilů.

Specifikace

Xiaomi Mi 9T

Střední třída byla obohacena novinkou v podobě Xiaomi Mi 9T, což je v podstatě přejmenovaný mobil Redmi K20. S cenou do 10 000 Kč se nabízí vysouvací přední kamerka, poměrně slušná hardwarová výbava a velká kapacita baterie s podporou 18W nabíjení.

Specifikace

Exit mobile version