Dotekomanie.cz

Hodinky Senbono K1 levně na Cafago.com [Sponzorovaný článek]

Chytré hodinky jsou dnes téměř neodmyslitelným doplňkem každého uživatele smartphonů. Ne každý ale chce utratit tisíce za drahé modely jako Samsung Gear či Apple Watch. A právě proto přichází internetový obchod Cafago.com s novou lákavou nabídkou hodinek Senbono, které svou cenou a funkcionalitou zaujme nejednoho uživatele.

Senbono K1

1,3palcový displej vám poskytne veškeré potřebné informace, od času po naměřené kroky přes nejrůznější upozornění či zprávy z telefonu. Hodinky samotné samozřejmě umějí krom kroků měřit nejrůznější sportovní aktivity, a ukládat data z nich do telefonu prostřednictvím aplikace WearHealth. Krom samotných sportovních výkonů měří hodinky také tep, takže dostanete vždy velmi přesné informace o vašem fitness výkonu.

Není to ale jen o aktivitách denních, proto hodinky také měří váš spánek a jeho kvalitu. Dále hodinky disponují certifikací IP68, takže nějaký ten prach či voda hodinkám určitě neublíží. No a to nejlepší, hodinky si můžete pořídit jak k Android zařízení, tak k iPhonu, protože kompatibilita i s aplikací je dostupná na obou platformách.

Pokud vás tyto hodinky zaujaly, tak nyní si je můžete pořídit za přímo fantastickou cenu pouhých 20,04 EUR (kolem 520 korun). Tak neváhejte a navštivte stránky eshopu Cafago.com, kde si tyto hodinky můžete zakoupit!

Exit mobile version