Dotekomanie.cz

Fio banka vydala novou aplikaci bankovnictví pro iOS

Fio banka po dlouhých odkladech konečně vydala aktualizaci své mobilní aplikace internetového bankovnictví. Aplikace byla vydána jako nová vedle té stávající, přesto ji v budoucnu nahradí. Konečně se dočkáváme podpory rozlišení iPhonu 6 z roku 2014 a samozřejmě také všech novějších modelů, včetně těch loňských.

Fio na iOS

Aplikace byla zcela předělána a přináší nový design. Po spuštění vás vždy uvítá nástěnka, kam si můžete připnout požadované funkce a rychlé přehledy. Můžete samozřejmě zadávat platby, vytvářet a upravovat trvalé příkazy či měnit limity platebních karet. Novinkou je též možnost načíst QR kódy pro platbu z galerie včetně iCloudu. Funkce Zaplať mi pak slouží k vytváření QR kódů pro platby na vlastní účet.

Nový Fio Smartbanking je dostupný pro iOS 11 a novější. Banka pak dále pracuje na Android verzi aplikace, její datum vydání však zatím není známé. Přitom právě na Androidu zůstává stále stará aplikace z roku 2013, která nepodporuje ani zabezpečení otiskem prstu. Fio Banka pak podporuje Google Pay, zatímco na přidání podpory Apple Pay pracuje.

Zdroj: fio.cz

Exit mobile version