Dotekomanie.cz

WhatsApp Beta nově podporuje animované samolepky v oznamovacím centru

Nedávno jsme se dočkali nové aktualizace pro aplikaci WhatsApp Beta, která přinesla animované samolepky – přesně takové samolepky, které se nacházejí na platformě Facebook Messenger. WhatsApp to myslí s těmito samolepkami vážně, což dokazuje i nejnovější aktualizace.

WhatsApp Beta nabízí animované samolepky

Společnost WhatsApp si zřejmě myslí, že samolepky jsou důležitým prvkem služby a celkové komunikace mezi uživateli. Proto se rozhodla do své nejnovější aktualizace pro aplikaci WhatsApp Beta nabídnout uživatelům, respektive testerům možnost vyzkoušet si animované samolepky v oznamovacím centru. 

To znamená, že pokud uživatel dostane zprávu, ve které se nachází samolepka, bude si ji moci zobrazit již v rámci oznamovacího centra. Animované samolepky fungují jako nativní soubory, které se dokážou automaticky spustit ihned po přijetí. Ještě lepší je, že pracují perfektně s webovým nebo desktopovým klientem WhatsApp. V praxi to mimo jiné znamená, že je můžete odeslat odkudkoliv. 

Podle dostupných informací je tato novinka k dispozici nejen pro operační systém Android, ale také iOS. Pokud si tedy nainstalujete WhatsApp Beta 2.19.50.21, budete moci animované samolepky zobrazit již v oznamovacím centru bez nutnosti otevírání aplikace. 

V současné chvíli není jasné, kdy zhruba se novinky dočká široká veřejnost. Vzhledem k tomu ale, že se jedná o opravdu malou změnu, pravděpodobně se jej dočkáme dříve. 

Zdroj: 9to5google.com

Exit mobile version