Dotekomanie.cz

Telegram hlásí příchod novinek pro konverzace

Telegram

Zdroj: Neowin

Velké popularity se dočkal nejen mobilní kecálek WhatsApp, ale také Telegram. A právě druhý jmenovaný se v posledních měsících těší velkého nárůstu uživatelů. Aplikace Telegram je samozřejmě lepší, tedy alespoň z hlediska poskytnutých funkcí. 

Telegram přináší drobnou, leč zajímavou aktualizaci

Společnost Telegram však nelení a neustále se snaží svou aplikaci vylepšovat. Nedávno se uživatelé dočkali zbrusu nového instalačního balíčku, který přinesl hned několik zajímavých změn. Dočkali jsme se například nového designu ( v případě Android verze), možnosti archivovat konverzace a další. Pojďme si tedy vše důležité představit. 

Archivovaná konverzace: Nově si nyní můžete svou konverzaci archivovat. Když archivovaná konverzace bude nabízet oznámení, vyskočí ze speciální složky pro archivaci a vrátí se zpět mezi ostatní konverzace. Naopak ztlumené konverzace zůstanou navždy archivovány. 

Neomezené zprávy: Nově si můžete připojit neomezený počet konverzace pro archivaci, čímž udržíte své zprávy v požadovaném pořadí. 

Hromadná akce: Nyní můžete využít tzv. hromadné akce. Tu vyvoláte tak, že na konverzaci přiložíte prst a dlouhým klepnutím otevřete menu, kde si můžete vybrat z nabídnutých možností. 

Kromě těchto novinek jsme se dočkali také rozšířeného seznamu konverzací, kde můžete vidět více textu ze zpráv, nové zjednodušené menu sdílení, novou podobu samolepek a další. Aktualizace je samozřejmě k dispozici nejen pro operační sytém Android, ale také iOS.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version