Dotekomanie.cz

Sony Xperia 2 na prvních renderech, údajně nabídne menší displej

Sotva se začíná v některých zemích prodávat aktuální novinka Xperia 1 od Sony, a už zde máme spekulace kolem druhé generace Xperia 2. Nyní jsme se dočkali možné reálné podoby a musíme říci, že tento kousek vypadá vskutku dobře. Samozřejmě se jedná pouze o rendery vycházející z uniklých nákresů a dalších materiálů.

Sony Xperia 2 nabídne téměř totožný design

Zajímavostí je hned několik. Tak například jsme se dočkali prvních renderů modelu Sony Xperia 2, zatímco Xperia 1 není ještě ani v prodeji u nás, byť některé obchody mají tuto novinku zařazenou do své nabídky. Není tedy zvykem, že bychom byli svědky nějakých úniků, když se pořádně ještě neprodává první generace. 

Jak si můžete všimnout z přiložených snímků a videa, oba modely, tedy Xperia 1 a Xperia 2, jsou si velmi podobné. Ovšem i přesto by se zde mělo pár odlišností nacházet. Tak například se zadní trojice fotoaparátů přesunula ze středu na levou stranu. V případě Sony Xperia 2 by mělo dojít také ke zmenšení rámečků kolem displeje. 

Xperia 2 bude mimo jiné také menší, tedy alespoň co se konstrukčních rozměrů týká. Menší velikost nabídne také displej, přesněji k dispozici bude 6,1palcový zobrazovací panel – Xperia 1 nabízí 6,5palcový displej. Stejně jako v případě první generace se u modelu Xperia 2 nebude nacházet zdířka pro připojení drátových sluchátek. 

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version