Dotekomanie.cz

iPhone 2019 nabídne reverzní bezdrátové nabíjení

Nové vlajkové modely s logem nakousnutého jablka pomalu a jistě klepou na dveře. Samozřejmě na představení nových iPhonů dojde až koncem letošního roku, ovšem to neznamená, že bychom o nich nyní nic nevěděli. 

iPhone 2019 bude takřka beze změn

Na internetu se totiž objevil velmi detailní a povedený render budoucí generace iPhonu. S tímto návrhem přišel jeden z dobře informovaných lidí, který se o jablečné produkty zajímá. Dle jeho zdrojů se skutečně dočkáme nového designu „varné desky“ u zadního fotoaparátu. Ten by pak měl být k dispozici nejen u většího 6,5palcového kousku, ale také u menší 5,8palcové varianty. 

V tomto případě by fotoaparát měl nabídnout více zaoblené hrany, přičemž jeho celé tělo bude více uvnitř konstrukce telefonu. Tím by Apple předešel k nepříjemné situaci, kdy se telefon na stole viklá. To by ale dle leakera měla být jediná designová změna. 

Dokonce i u letošního modelu se dočkáme přítomnosti Lightning konektoru. Apple by také neměl nijak změnit velikost výřezu v displeji či postranní rámečky. Změny se však projeví u velikostí zařízení. Současný vlajkový model XS disponuje konstrukčními rozměry 143,6 mm x 70,9 mm x 7,7 mm. 

Ovšem 5,8palcový iPhone 2019 údajně nabídne 143,9 mm x 71,4 mm x 7,8 mm. Větší tloušťka bude kvůli větší baterie. Mimochodem, podle spekulací by telefony měly nabídnout tzv. obousměrné bezdrátové nabíjení, které se například nachází v Galaxy S10. 

Zdroje: macrumors.com, 9to5mac.com

Exit mobile version