Dotekomanie.cz

Vivo uniká novinka Y17

Konec aktuálního měsíce bude patřit společnosti Vivo, která momentálně finišuje s pracemi u modelu Y17, a rovnou se tedy stane novým přírůstkem do střední třídy. Nicméně telefon byl předmětem rozsáhlého úniku, díky němuž máme k dispozici nejen téměř kompletní seznam specifikací, ale dokonce známe i finální podobu. Čínský výrobce si prozatím zvládl ohlídat prodejní cenu nebo oficiální dostupnost.

Laťku nezvedne

V přední části se počítá s 6,35palcovým displejem dosahující na rozlišení 1 544 x 720 pixelů a „Waterdrop“ výřez nabídne 20megapixelovou kamerku pro selfie fotografie. Hardwarovou část zastoupí osmijádrový procesor Helio P35 od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM či interní úložiště o velikosti 128 GB, kde ovšem doposud nepadla zmínka o podpoře paměťových microSD karet.

Uživatelé jistě ocení tři fotoaparáty v zadní části poskládané do svislé polohy a zde dojde ke kombinaci hlavního 13MPx, širokoúhlého 8MPx, hloubkového 2MPx senzoru. Odhalený výpis uzavírá 5 000mAh baterie s podporou technologie rychlého nabíjení, funkce OTG, dual-SIM, snímač otisků prstů, podpora LTE sítí a rozhraní FunTouch OS 9.0 (Android 9.0 Pie). Barevných variant bude připraveno několik včetně gradientu.

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version