Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Honor 8A, Mate 20, G6 Play

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – P30 Lite, Galaxy M20, A80, Mi 9 SE

Moto G6 Play

Sice se na našem trhu prodává již nějakou dobu mobily série Moto G7, i tak si do českých obchodů našel cestu starší model Moto G6 Play. Konkrétně se jedná o verzi na jednu SIM kartu a s 3GB operační paměti. Výhodou tohoto modelu je větší kapacita baterie.

Specifikace Moto G6 Play

Huawei Mate 20

Série Mate 20 byla představena v druhé polovině minulého roku, přičemž na českém trhu se hlavně prodává varianta Mate 20 Pro (recenze). Nyní se k nám dostává základní verze Huawei Mate 20. I na dnešní dobu má mobil co nabídnout, stále se jedná o top model, ale se značně nižší cenou. Ta se pohybuje kolem 12 000.

Specifikace Huawei Mate 20

Honor 8A

Na český trh se dostává vyšší verze základního modelu Honor 8A. Novinka má navíc jen dvojnásobné úložiště. Jinak se jedná o mobil s nižšími specifikacemi, přičemž cena se pohybuje pod hranicí 4500 Kč.

Specifikace Honor 8A

Exit mobile version