Dotekomanie.cz

Displeje pro Apple Watch Series 5 bude dodávat jiný výrobce

Applu se tento rok příliš nevydařil, tedy alespoň co se týká prodejů iPhonů. Jeho motory se pokusí nastartovat letos na podzim. Ovšem tento rok nebude pouze o iPhonech, ale také nové generaci chytrých hodinek Apple Watch. 

Apple Watch Series 5 bude vybaven jinými displeji

S největší pravděpodobností bude nová generace představena jako Apple Watch Series 5. V současné chvíli není jisté, jakých novinek se dočkáme. Jedinou informací, kterou o hodinkách máme, je, že se Apple údajně chystá implementovat displej od jiného, respektive nového dodavatele. 

Společnost s logem nakousnutého jablka doposud používal OLED panely pro Apple Watch od LG. Jedná se bezesporu o kvalitní displeje. Apple však nechce spoléhat pouze na jednoho dodavatele, proto se chystá obnovit spolupráci s Japan Display. Mimochodem, tento výrobce již v minulosti Applu dodával LCD displeje, díky kterým má s americkou společností velmi dobré vztahy. 

Bohužel není jisté, o jakou procentuální část se Japan Display postará. Ze začátku ale pravděpodobně půjde o zanedbatelné číslo, neboť si Apple bude chtít spolupráci otestovat. Pokud bude spolupráce fungovat, jistě se Japan Display dočká větších objednávek. 

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version